Qué estás buscant?

Projectes i Activitat del Centre Ocupacional

ACTIVITATS DE SALA

Estimulació Cognitiva

Creada per a treballar les principals funcions cognitives per tal de potenciar i mantenir el màxim de temps l’estat de l’usuari, utilitzant diferents metodologies d’accés per a aconseguir els   objectius proposats per a cada un d’ells.

 

 

 

Estimulació Global i Multisensorial

Orientada a connectar els usuaris amb el seu entorn més immediat i amb el seu propi cos, mitjançant l’exploració, els sentits, la percepció i la identificació de les pròpies sensacions i   emocions.

 

 

 

Espai d'Art

Elaboració d'objectes amb materials variats amb la finalitat de crear productes de qualitat (caixes de fusta, bijuteria, marcs de fotos, objectes de decoració, agendes, sabons, etc.) i al   obtenció d'na petita gratificació econòmica. Es fomenta el treball en equip, adquirir un ritme de treball i la capacitat de decisió.

 

 

 

Espai Revista

Activitat enfocada a potenciar l’opinió dels nois i noies sobre l’actualitat del món que els envolta des de la reflexió i amb capacitat de crítica i de síntesi.

 

 

 

 

Grup Disseny Gràfic

Espai destinat a proporcionar eines inclusives d’ocupació amb l’objectiu d’adquirir els mitjans necessaris per al desenvolupament personal, tècnic i de tipus pre-laboral en el disseny gràfic i en l’edició de vídeos.

 

 

 

PROJECTES

De Tu a Tu

Projecte que té com a objectiu final poder treballa les habilitats socials bàsiques, tot dotant als beneficiaris del projecte de competències  funcionals  per així contribuir a normalitzar la participació en les situacions i activitats de la vida diària, adequades a la seva edat i interessos. D'aquets manera és potencia el concepte d'autodeterminació (dirigir el seu propi pla de vida, prendre decisions, adquirir responsabilitats...), com el treball en la coneixença, assimilació i la gestió de les emocions.

Comunica-t

Projecte que treballa l'accés i l'ús de la comunicació des d'un punt de vista integratiu i adaptat a cada usuari, per accedir de manera coherent i àgil a les converses que s'estableixin amb companys, familiars i altres persones de l'entorn.

comparteix...
Últimes notícies
En forma de Flashmob i de lectura del Manifest l’acte és una reivindicació dels drets de les persones amb aquesta discapacitat. Llegir més
La presidenta d’AREMI i la FEPCCAT Ma Mercè Batlle, acompanyada per altres membres d’ambdues entitats, va ser present a una cita on els drets de les persones amb Paràlisi Cerebral van ser el fil conductor de totes les propostes.Llegir més
El barri de Balàfia acull la segona Cursa més veterana de la Ciutat que el diumenge 16 de juny ha arribat a la 37 edició.Llegir més
La segona fase del Pla d'Intervenció en Afectivitat i Sexualitat va poder reunir a un grup de professionals per poder tractar situacions i casos com també es va comançar a treballar amb un grup de familiars en aquest àmbit.Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube