Qué estás buscant?

Projectes Actuals del CE

Projectes i Activitats d'Escola AREMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Projecte TACCultura Digital de Centre. Participem en projectes de tecnologia educativa, i l'ús de productes de suport per garantir l'accés a l'aprenentatge, la comunicació, el control de l'entorn i l'oci. Actualment participem en un projecte #ASPACEnet amb la col·laboració de B&J Adaptaciones.

 

  • Comunicació - recursos, estratègies i/o sistemes per a la comunicació-. Actualment participem al Projecte Talento “Grupo de Comunicación Augmentativa” coordinat per Confederación ASPACE i la FEPCCAT. En aquest treballem, entre d'altres, la selecció i ensenyament de vocabulari per a alumnat usuari de CA.

 

  • Projecte triennal “Pati accessible, natural i sensorial” - emmarcat al programa Agenda Escolar 21 de l'Ajuntament de Lleida. Amb aquest projecte mantenim i elaborem racons sensorials per afavorir un pati natural, viu, actiu, co-educatiu i inclusiu.

 

  • Projecte de lectura - Proposta oberta a tot l'alumnat de la nostra escola, on treballem el desenvolupament de les competències bàsiques del currículum, concretament les que es refereixen a l'àmbit lingüístic, dins les dimensions comunicatives; tant pel que fa a la vessant comprensiva com a l'expressiva.

 

  • Projecte Talento “Grupo Tratamientos y terapias” - coordinat per Confederación ASPACE i la FEPCCAT. Compartim coneixements i experiències a l'àrea de la salut entre professionals de les entitats ASPACE.

 

  • Projecte #ASPACEnet – AspaceR3D. Grup de treball d'impressió en tecnologia 3D, coordinat per Confederación ASPACE. Incorpora l'eina de la impressió en 3D per implementar el disseny i la impressió de productes low-cost.

 

  • Projecte de futur - Treballem per a la transformació del CEE en Centre de suports i recursos a l'escola ordinària (CEEPSIR).

 

 

 

Enllaç al bloc de l'ESCOLA

comparteix...
Últimes notícies
La vida independent de les persones amb paràlisi cerebral i grans necessitats de suport des de la presa de decisions #YODECIDO #JODECIDEIXO Llegir més
El dissabte, 24 de setembre a les instal.lacions del Club Tennis Lleida, va tenir lloc el 5è Torneig de Tennis Aremi. Un esdeveniment que s’organitza conjuntament amb el Club Tennis Lleida Llegir més
El diumenge 24 d’abril el barri de Balàfia va acollir la 40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral BALÀFIA-AREMI. La seva Associació de Veïns, juntament amb professionals de la Fundació Privada AREMI i de l’Associació AREMI vam poder celebrar, presencialment,...Llegir més
Gràcies a la Diputació podem fer sessions de fisioteràpia i tenir hores de infermeria al Centre Ocupacional de l'AssociacióLlegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube