Qué estás buscant?

Projectes Actuals del CE

Projectes i Activitats d'Escola AREMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Projecte TACCultura Digital de Centre. Participem en projectes de tecnologia educativa, i l'ús de productes de suport per garantir l'accés a l'aprenentatge, la comunicació, el control de l'entorn i l'oci. Actualment participem en un projecte #ASPACEnet amb la col·laboració de B&J Adaptaciones.

 

  • Comunicació - recursos, estratègies i/o sistemes per a la comunicació-. Actualment participem al Projecte Talento “Grupo de Comunicación Augmentativa” coordinat per Confederación ASPACE i la FEPCCAT. En aquest treballem, entre d'altres, la selecció i ensenyament de vocabulari per a alumnat usuari de CA.

 

  • Projecte triennal “Pati accessible, natural i sensorial” - emmarcat al programa Agenda Escolar 21 de l'Ajuntament de Lleida. Amb aquest projecte mantenim i elaborem racons sensorials per afavorir un pati natural, viu, actiu, co-educatiu i inclusiu.

 

  • Projecte de lectura - Proposta oberta a tot l'alumnat de la nostra escola, on treballem el desenvolupament de les competències bàsiques del currículum, concretament les que es refereixen a l'àmbit lingüístic, dins les dimensions comunicatives; tant pel que fa a la vessant comprensiva com a l'expressiva.

 

  • Projecte Talento “Grupo Tratamientos y terapias” - coordinat per Confederación ASPACE i la FEPCCAT. Compartim coneixements i experiències a l'àrea de la salut entre professionals de les entitats ASPACE.

 

  • Projecte #ASPACEnet – AspaceR3D. Grup de treball d'impressió en tecnologia 3D, coordinat per Confederación ASPACE. Incorpora l'eina de la impressió en 3D per implementar el disseny i la impressió de productes low-cost.

 

  • Projecte de futur - Treballem per a la transformació del CEE en Centre de suports i recursos a l'escola ordinària (CEEPSIR).

 

 

 

Enllaç al bloc de l'ESCOLA

comparteix...
Últimes notícies
El Premi Solidaritat, atorgat per l’Institut de Drets Humans de Catalunya, reconeix a persones, col·lectius i entitats destacades per la seva lluita en defensa dels drets humans. D’aquesta manera, es reconeix a la Presidenta de l’Associació AREMI.Llegir més
Lleida, 2 de març de 2023. El president de l’Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró i la presidenta de l’Associació AREMI, Ma Mercè Batlle, han acordat que la relació de més de 9 anys que ambdues entitats han mantingut per organitzar una proposta únLlegir més
Recordeu el dinar de Nadal de la Residència i el del Centre de les passades festes on vam fer tots plegats un brindis demanant un any nou, ple de coses positives per a tots nosaltres i les persones amb i per les quals treballem? Jo personalment,Llegir més
Per treballar correctament, fer les mobilitzacions, per complir amb la programació que fan els nostres serveis, cal renovar, cada cert temps, l’equipament. Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube