Qué estás buscant?

Projectes Actuals del CE

Projectes i Activitats d'Escola AREMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Projecte TACCultura Digital de Centre. Participem en projectes de tecnologia educativa, i l'ús de productes de suport per garantir l'accés a l'aprenentatge, la comunicació, el control de l'entorn i l'oci. Actualment participem en un projecte #ASPACEnet amb la col·laboració de B&J Adaptaciones.

 

  • Comunicació - recursos, estratègies i/o sistemes per a la comunicació-. Actualment participem al Projecte Talento “Grupo de Comunicación Augmentativa” coordinat per Confederación ASPACE i la FEPCCAT. En aquest treballem, entre d'altres, la selecció i ensenyament de vocabulari per a alumnat usuari de CA.

 

  • Projecte triennal “Pati accessible, natural i sensorial” - emmarcat al programa Agenda Escolar 21 de l'Ajuntament de Lleida. Amb aquest projecte mantenim i elaborem racons sensorials per afavorir un pati natural, viu, actiu, co-educatiu i inclusiu.

 

  • Projecte de lectura - Proposta oberta a tot l'alumnat de la nostra escola, on treballem el desenvolupament de les competències bàsiques del currículum, concretament les que es refereixen a l'àmbit lingüístic, dins les dimensions comunicatives; tant pel que fa a la vessant comprensiva com a l'expressiva.

 

  • Projecte Talento “Grupo Tratamientos y terapias” - coordinat per Confederación ASPACE i la FEPCCAT. Compartim coneixements i experiències a l'àrea de la salut entre professionals de les entitats ASPACE.

 

  • Projecte #ASPACEnet – AspaceR3D. Grup de treball d'impressió en tecnologia 3D, coordinat per Confederación ASPACE. Incorpora l'eina de la impressió en 3D per implementar el disseny i la impressió de productes low-cost.

 

  • Projecte de futur - Treballem per a la transformació del CEE en Centre de suports i recursos a l'escola ordinària (CEEPSIR).

 

 

 

Enllaç al bloc de l'ESCOLA

comparteix...
Últimes notícies
Estrenem el curs amb un nou servei a les famílies. Posem a la seva disposició el SAFE. Un programa pilot innovador i gratuït. Un servei que la seva finalitat és fer acompanyament a les famílies de persones usuàries de l’Associació.Llegir més
Pels professionals de l’Associació AREMI cada setembre és especial, ens retrobem després de les vacances amb sinceres abraçades i mostres d’afecte que fan palesa l’alegria de veure les persones amb qui compartim missióLlegir més
Gràcies a la Fundación ONCE i la seva convocatòria del Pla de Prioritats 2021, a la que ens vam presentar a través de la FEPCCAT i la Llegir més
Aquesta temporada 2022-2023, usuaris de la residencia i del centre ocupacional Aremi, han participat en la Challenge de Boccia que organitza la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube