Qué estás buscant?

Història

 

L' Associació AREMI  és una  entitat d'iniciativa social,  sense ànim de lucre, que va néixer el 27 d'abril de 1976 com una iniciativa d'un grup de pares i mares amb fills o filles afectats de Paràlisi Cerebral o altres discapacitats físiques i/o motòriques que van veure la necessitat de crear un centre adequat a les necessitats que presenten aquests nens i nenes, donada la mancança de centres especialitzats a Lleida i província.

 

L’entitat va posar en funcionament el Centre d’Educació Especial AREMI a l’octubre de 1977, en un edifici situat al marge esquerre del riu Segre. Al novembre de 1982 però, el riu Segre va créixer, emportant-se l'Escola riu avall. A partir d’aquí es va continuar la tasca en diferents ubicacions, fins al gener de 1990 que es van posar en funcionament les noves instal·lacions al carrer Mestre Tonet, s/n.

 

L’any 1991 l’Associació crea el servei de Residència, situat a l’Avinguda de Navarra nº15. Actualment, i des de l’any 2008, l’atenció residencial es presta de manera més amplia en unes noves instal·lacions situades al carrer Garraf, 17 de Lleida.

 

L'Associació s'anava fent gran, l'any 1993 va posar en marxa, el servei de  Centre Ocupacional, en una ampliació dels espais del carrer Mestre Tonet, a continuació del Centre d'Educació, amb l'objectiu de continuar oferint l'activitat terapèutica a les persones en edat adulta.

 

Des de l'any 2003, l'Associació AREMI també disposa del  Centre per a l'Autonomia Personal SIRIUS-AREMI. Un servei gratuït que ofereix informació, orientació i assessorament a persones amb discapacitat temporal i/o permanent i també a les persones grans.

 

  

comparteix...
Últimes notícies
El diumenge 24 d’abril el barri de Balàfia va acollir la 40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral BALÀFIA-AREMI. La seva Associació de Veïns, juntament amb professionals de la Fundació Privada AREMI i de l’Associació AREMI vam poder celebrar, presencialment,...Llegir més
Agraíment a l'Ajuntament d'Alpicat per al suport envers el col.lectiu de persones amb Paràlisi CerebralLlegir més
Donem la benvinguda a l’any 2022 amb l’esperança que aquest any sigui veritablement millor que l’anterior. El Covid el vencerem entre tots. Amb compromís i responsabilitat. Amb fermesa i amb la convicció de què tots i cadascú de nosaltres en som...Llegir més
Tothom. Perquè és un programa a mida de les persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat usuàries de qualsevol servei de l’Associació i per a les seves famílies. El Programa Respir és una oportunitat per a la persona amb discapacitat de ....Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube