Qué estás buscant?

Què és l'Associació AREMI?

Associació AREMI

 

 

Som una entitat lleidatana de professionals, famílies i voluntaris que treballem amb i per a les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. El nostre projecte cobreix totes les etapes de la vida de les persones amb pluridiscapacitat, amb independència del seu grau d'autonomia.

L’Associació AREMI va néixer el 27 d’abril de 1976. Som una entitat sense ànim de lucre, que va sorgir per la iniciativa d’un grup de pares i mares, donada la mancança de centres especialitzats a Lleida i comarques en una època en la qual els seus fills eren "invisibles".

L'Associació AREMI fou declarada d'Utilitat Pública el 2 d'octubre de 1981.

Està inscrita amb el nº 200 en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya (CIF: G-25021395)

 

Els nostres valors

Som professionals especialitzats en l'atenció a persones amb grans necessitats de suport, som positius, optimistes, empàtics, propers... i així ens comportem sempre, perquè ens importen les persones, defensem la dignitat i les capacitats del col.lectiu pel qual reivindiquem una ciutadania plena amb una forta empenta en innovació social.

Treballem per garantir els drets de les persones amb grans necessitats de suport encarant el seu futur amb esperança, il.lusió i confiança.

 

El nostre abast

Formem part de la Federació de persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat de Catalunya FEPCCAT amb tretze entitats membres. 

En l'àmbit estatal som part de la CONFEDERACIÓN ASPACE que suposa ser part de la xarxa associativa més gran de la Paràlisi Cerebral. 20.433 persones associades, 5.322 professionals i més de 1.700 voluntaris i voluntàries en 80 entitats amb 230 centres d'atenció directa.

A Lleida com a entitat específica en l’atenció a les persones amb Paràlisi Cerebral, som els únics. I com a portaveus del col.lectiu ens agrada participar activament en trobades, col·loquis, jornades per visibilitzar i normalitzar les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. Participem en fòrums, fem sessions informatives a col·legis, instituts i Universitat. Formem part del teixit social i associatiu de Lleida participant en consells municipals i de barri.

Som membres de FESALUT entitat lleidatana que aglutina organitzacions relacionades amb la salut.

 

 

 

 

 

 

 

                             

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

comparteix...
Últimes notícies
La Junta directiva de l’ASSOCIACIÓ AREMI acorda fer un reconeixement públic al personal de la RESIDÈNCIA AREMI Llegir més
Ampliem el servei i acabem de posar en marxa el BAPS. El Banc de Productes de Suport del Centre per a l'Autonomia Personal SIRIUS-AREMI Llegir més
L’entitat financera ha recolzat 250 projectes socials a través del programa ‘Red Solidaria’, amb un import global superior als 1,25 milions d’eurosLlegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube