Qué estás buscant?

Què és l'Associació AREMI?

Associació AREMI

 

 

Som una entitat lleidatana de professionals, famílies i voluntaris que treballem amb i per a les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. El nostre projecte cobreix totes les etapes de la vida de les persones amb pluridiscapacitat, amb independència del seu grau d'autonomia.

L’Associació AREMI va néixer el 27 d’abril de 1976. Som una entitat sense ànim de lucre, que va sorgir per la iniciativa d’un grup de pares i mares, donada la mancança de centres especialitzats a Lleida i comarques en una època en la qual els seus fills eren "invisibles".

L'Associació AREMI fou declarada d'Utilitat Pública el 2 d'octubre de 1981.

Està inscrita amb el nº 200 en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya (CIF: G-25021395)

 

Els nostres valors

Som professionals especialitzats en l'atenció a persones amb grans necessitats de suport, som positius, optimistes, empàtics, propers... i així ens comportem sempre, perquè ens importen les persones, defensem la dignitat i les capacitats del col.lectiu pel qual reivindiquem una ciutadania plena amb una forta empenta en innovació social.

Treballem per garantir els drets de les persones amb grans necessitats de suport encarant el seu futur amb esperança, il.lusió i confiança.

 

El nostre abast

Formem part de la Federació de persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat de Catalunya FEPCCAT amb tretze entitats membres. 

En l'àmbit estatal som part de la CONFEDERACIÓN ASPACE que suposa ser part de la xarxa associativa més gran de la Paràlisi Cerebral. 20.433 persones associades, 5.322 professionals i més de 1.700 voluntaris i voluntàries en 80 entitats amb 230 centres d'atenció directa.

A Lleida com a entitat específica en l’atenció a les persones amb Paràlisi Cerebral, som els únics. I com a portaveus del col.lectiu ens agrada participar activament en trobades, col·loquis, jornades per visibilitzar i normalitzar les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. Participem en fòrums, fem sessions informatives a col·legis, instituts i Universitat. Formem part del teixit social i associatiu de Lleida participant en consells municipals i de barri.

Som membres de FESALUT entitat lleidatana que aglutina organitzacions relacionades amb la salut.

 

 

 

 

 

 

 

                             

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

comparteix...
Últimes notícies
Donem la benvinguda a l’any 2022 amb l’esperança que aquest any sigui veritablement millor que l’anterior. El Covid el vencerem entre tots. Amb compromís i responsabilitat. Amb fermesa i amb la convicció de què tots i cadascú de nosaltres en som...Llegir més
L’Associació AREMI tanca el 2021 amb la posada en marxa d’un nou servei GRATUÏT de préstec de productes de suport a TOTA la ciutadania... Llegir més
A l’Associació AREMI hem preparant un calendari on els dotze mesos de l’any estan il·lustrats per una fotografia de persones usuàries de l’entitat amb responsables dels 12 restaurants de Lleida seleccionats. Els restaurants participants col·laboren tambéLlegir més
Una altra ocasió per mostrar-vos la solidaritat amb què un any més hem estat afortunats. Parlem de la Fundación ONCE, una entitat extraordinària tant amb les seves persones usuàries, com per altres entitats que com ells...Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube