Qué estás buscant?

7a Cursa Solidaria "En Marxa per la Paràlisi Cerebral"

7a Cursa Solidaria

NOVA DATA DE LA 7a CURSA "EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL": DIUMENGE 5 DE NOVEMBRE.

Ipsen Pharma y la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) organitza per 7é any consecutiu la carrera "En marxa per la Paràlisi Cerebral", a favor del col·lectiu de persones amb Paràlisi Cerebral i etiologies similars.

L'èxit de les edicions anterior, en la que s'ha arribat sempre a cobrir el màxim de possibles participants (superant els 2 000 participants), avalen aquesta iniciativa. Per la qual cosa, la FEPCCAT com Ipsen Pharma, es proposen fer d'aquesta carrera un referent a l'agenda solidària del país. 

La jornada, a més de ser una trobada solidària amb caràcter lúdic-festiva, pretén implicar a tota la societat catalana, nens i adults, tinguin o no Paràlisi Cerebral o altra discapacitat, així com familiars, amics i esportistes que, de la mateixa manera que en altres edicions podran inscriure's a la carrera de 1 km o en la de 5 km.

www.cursaenmarxa.org

www.fepccat.org

 

 

Publicat
el 19-07-2017
comparteix...
Últimes notícies
El Grup Red Activa d'AREMI Lleida reprèn les sessions després del descans estival.Llegir més
La FEPCCAT organitza la cursa solidària "En marxa per la paràlisi cerebral"Llegir més
Lions Club Lleida fa entrega del Xec recaptat a la Gala Benèfica del passat 08 de junyLlegir més
Després d'unes setmanes de colònies, el grup de Red Activa AREMI (Autogestors) ens hem ficat de nou al treball... Reunions, debats i xerrades que ens ajudaran a comprendre i conèixer millor el Pla de Treball 2018 de la Red de Ciudadania Activa ASPACE.Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube