Qué estás buscant?

Activitats de Lleure Jove - Fundació Privada Aremi

Activitats de Lleure Jove - Fundació Privada Aremi

La Fundació Privada Aremi, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va posar a disposició de les families, les Activitats de Lleure Jove.
Projecte que va impulsar la integració social que pretenia impulsar un espai interessant per complementar la integració de les persones amb discapacitat motriu (paràlisi cerebral i discapacitats similars) proporcionant-los un recurs d'oci i lleure amb l'entorn més proper.
Es tractava d'un espai on els nois i noies podien desenvolupar activitats i gaudir d'una oferta atractiva tenint en compte les necessitats i les capacitats de cadascun.

Es va potenciar la integració social i relacional entre el grups d'iguals amb els joves voluntaris i amb les respectives families.

Publicat
el 13-12-2019
comparteix...
Últimes notícies
AREMI es prepara per reobrir els serveis i retornar a la normalitat amb les màximes garanties de seguretatLlegir més
“Ens vam oblidar tots que estàvem confinats i de la duresa del moment”Llegir més
L’entitat ha adoptat mesures concretes que ha anat actualitzant en la mesura que les comunicacions dels diferents departaments han donat les instruccions i recomanacions pertinents.Llegir més
El servei SIRIUS malgrat estar tancat físicament segueix oferint suport telefònic a les persones que necessitin ajudes tècniques específiques. Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube