Qué estás buscant?

Agraïment a l'Ajuntament d'Alpicat

Agraïment a l'Ajuntament d'Alpicat

La pandèmia per la Covid-19 ha fet que totes les activitats i sortides d’exterior programades per l’any 2020, han quedat anul·lades.

Les activitats diàries d’atenció que portem realitzant durant aquests mesos s’han fet seguint totes les mesures sanitàries. Això ha implicat la necessitat d’adquirir material de prevenció i protecció per a les persones amb discapacitat física motriu, com també pels professionals que els atenen.

L’Ajuntament d’Alpicat, que en els darrers anys sempre ha col·laborat amb els nostres projectes de sortides, aquest any ens ha ajudat en la compra d’aquest material tan imprescindible en l’atenció directa que portem a terme en la nostra entitat.

Moltes gràcies, un cop més per la vostra col·laboració!!!

(Imatge del pati de la Residència)

Publicat
el 20-11-2020
comparteix...
Últimes notícies
Ja hem començat a fer les fotos del calendari solidari 2022. Un reconeixement al sector de la restauració que ens fa molta il.lusió poder posar en valor. Som-hi que aquest any el calendari ens quedarà per sucar-hi pa!!Llegir més
Ha estat una cursa molt diferent però l'hem pogut celebrar virtualment i en el format híbrid que proposava la Lliga de PonentLlegir més
Aremi ha incorporat la figura de Director General i confia el càrrec a en Santi AtienzaLlegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube