Qué estás buscant?

Agraïment davant un nou curs amb nous reptes

Agraïment davant un nou curs amb nous reptes

No podem parlar d’iniciar una nova etapa sense agrair de nou a  Creaciones Terés, La Caixa, al Lleida Esportiu, a Sic 24, a Bankia, a la UdL, a  Actel, a Intech3d, a l’Associació de Dones d’Alpicat, a la Fundación Alex, a Perruqueria  Oscar Dueso, a VQ Serveis, organismes i entitats de ponent… un sincer reconeixement a cada una de les persones que hi ha darrere d’aquestes empreses  i corporacions gestionant  les aportacions: tauletes tàctils, fruita, donacions en metàl·lic, sistemes de comunicació i seguretat, productes de desinfecció i neteja…  Gràcies sinceres per aquest suport inestimable que ha fet més suportable la greu situació que hem viscut i ens permet estar en aquest punt de partida vers un nou curs.

Molt especialment volem posar de manifest la tasca duta a terme pel fantàstic equip de professionals  de la Residència AREMI, treballar amb les circumstàncies que s’ha hagut de fer i cal seguir fent  per protegir les persones més vulnerables, té un mèrit immens.

Ara estem a les portes d’un nou curs. De fet al Centre Ocupacional ja s’ha iniciat des del dia 1 de setembre. Els professionals de l’entitat han treballat amb moltes ganes i amb molta il·lusió per recobrar la normalitat, una nova normalitat, però una situació que haurem de viure i anar-la assimilant a mesura que vagin produint-se els esdeveniments. Tots i totes les professionals tant de l’Escola com del Centre Ocupacional estan a punt per rebre els alumnes i les persones usuàries per començar amb més ganes que mai el Curs 2020 - 2021. Som-hi!!!

Tot aquesta feina no hauria estat possible sense un lideratge ferm, segur i coordinat que ha exercit incansablement  l’Equip Directiu de l’Entitat, un compromís que volem realçar i agrair públicament. Una veritable mostra de sacrifici i esperit de superació que ha permès garantir en tot moment la mateixa qualitat que ens caracteritza en l’atenció a les persones amb i per a les qui treballa l’entitat.

Gràcies, moltes gràcies a tots i totes per l’esforç i la il·lusió que encomaneu.

FELIÇ CURS 2020 - 2021

#ensensortirem

Publicat
el 09-09-2020
comparteix...
Últimes notícies
Què són els SistemesAugmentatius i/o Alternatius de Comunicació?Llegir més
Manifest del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2020Llegir més
Tenir un temps per cuidar-se, per relaxar-se; en fi, poder delegar la tasca de cuidar 24 hores al dia ininterrompudament...Llegir més
Si, insistim. Us demanem cada any que quan feu la declaració de la renda marqueu la casella d’altres fins socials. Us insistim perquè aquests diners arriben on més falta fa.Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube