Qué estás buscant?

El nostre projecte BAPS ha estat seleccionat per La Convocatòria 2023 de la Fundació ”la Caixa”

El nostre projecte BAPS ha estat seleccionat per La Convocatòria 2023 de la Fundació ”la Caixa”

En l’àmbit d’actuació de discapacitat o transtorn mental, la nostra entitat es va presentar a la convocatoria emb un projecte adreçat a tota la comunitat: el BAPS Banc de productes de suport. Un servei totalment gratuït que cobreix les necessitats vitals de persones en situació de dependencia, temporal o permanent, cedint-los productes de suport bàsics per afavorir la permanença de la persona en el seu entorn millorant la seva qualitat de vida. El BAPS cobreix tot el cicle vital de la persona i també l'etapa de final de vida.

El divendres 10 de maig en un acte al Caixafòrum de Lleida, hem estat convidats a explicar el nostre projecte en el marc de la presentació de la resolució de la convocatòria. Les paraules pronunciades per l’adjunt al director general de la Fundació ”la Caixa”, Joan Ramon Fuertes, sintetitzen l’essència i l'objectiu de la convocatoria: «El model territorial que vam posar en marxa fa dos anys ens està permetent estar més a prop de les persones en situació de vulnerabilitat i de les entitats sense ànim de lucre de cadascun dels territoris, en aquest cas de Lleida. Amb aquestes ajudes al tercer sector social volem continuar avançant cap a una societat més justa, i ho fem a través de l'impuls del nombre més gran possible de projectes que promoguin la igualtat d'oportunitats, la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones»

També han assistit a l’acte la directora de l’Àrea de Relacions amb Entitats Socials de la Fundació ”la Caixa”, Joana Prats; la responsable territorial de la Fundació ”la Caixa” a Catalunya, Patrícia Alocén; el director comercial de CaixaBank a Lleida i Tarragona, Josep Ramón Fontanet, i representants de les entitats seleccionades.

Què ens permetrà fer aquesta important ajuda económica? 

  • Recondicionar el vehicle i tenir més hores de professionals per poder arribar a comarques més allunyades com les de muntanya.
  • Ampliar el catàleg de productes de préstec
  • Ajudar a difondre que recollim material de suport de les persones que ja no l’usen per poder-lo reutilitzar, garantint modalitats de consum i producció sostenibles.

Us convidem a que cliqueu a l’enllaç del BAPS i conegueu tot el que aquest servei de l'Associació AREMI pot oferir-vos a vosaltres i també a les persones que considereu que se’n poden beneficiar.

Publicat
el 07-06-2024
comparteix...
Últimes notícies
En l’àmbit d’actuació de discapacitat o transtorn mental, la nostra entitat es va presentar a la convocatoria emb un projecte adreçat a tota la comunitat: el BAPS Banc de productes de suport. Un servei totalment gratuït que cobreix les necessitats vitals Llegir més
Amb la col.laboració del Col.legi de Veterinaris de Lleida, hem organitzat una Caminada per l'Horta de Lleida en la qual s'ha convidat a la ciutadania a què en particicipéssin, tant si tenien mascota com si no! Hem caminat sis quilòmetres i mig, Llegir més
Dissabte 20 d’abril hem estat col·laborant amb l’Associació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida, l’ACRBLL, en l’organització d’unes curses molt especials perquè estan pensades per unir els valors d’inclusió i solidaritat a l’esport infantil. Llegir més
La Fundació Privada Aremi organitza una caminada familiar, inclusiva, saludable i accessible que pots gaudir-la sense haver de deixar la teva mascota a casaLlegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube