Qué estás buscant?

Escrit als professionals de l’entitat amb motiu del reconeixement que em fa l’IDHC

Escrit als professionals de l’entitat amb motiu del reconeixement que em fa l’IDHC

Recordeu el dinar de Nadal de la Residència i el del Centre de les passades festes on vam fer tots plegats un brindis demanant un any nou, ple de coses positives per a tots nosaltres i les persones amb i per les quals treballem?  Jo personalment, vaig demanar que canviés el tarannà del 2022, un any que com sabeu per a mi ha estat molt dur.

Serà el brindis o no, la qüestió és que l’any 2023 no podia començar d’una millor manera.  A començament de l’any, en tornar de les vacances de Nadal, vaig rebre una trucada,  la presidenta de l’IDHC, Sra. Montse Tafalla, em notificava oficialment que la junta de l’Institut dels Drets Humans de Catalunya havia decidit atorgar-me el premi  SOLIDARITAT 2022 per la meva tasca en favor dels drets de les persones amb discapacitat.

Em va dir que el jurat del premi, format per representants d’organitzacions socials i activistes de drets humans, “reconeix en aquesta edició el compromís i entrega d’una persona amb una llarga i destacada trajectòria dedicada als drets de les persones amb discapacitat, especialment amb Paràlisi Cerebral”

Bé, com us podreu imaginar, estic molt contenta i em sento molt honorada per ser mereixedora d’un premi d’aquestes característiques. Però, sobretot, ho estic pel col·lectiu que represento perquè aquest premi és també l’evidència de que hem avançat, com a societat, i a Lleida en particular, en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat.

Tot el que us explico ho heu viscut en primera persona, molts heu estat els protagonistes i els impulsors desenvolupant la vostra ocupació com a professionals de l’Associació AREMI. A tots i totes vosaltres us vull demanar que aquest guardó us el sentiu una mica vostre. Jo en sóc la representant pública  en tant que presidenta de l’entitat, però visibilitzo una feina que fem tots i totes. Fem plegats un treball constant, persistent, imparable... gràcies a la vostra experiència i les vostres reflexions fruit de la vostra feina al costat de les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars, he pogut plantejar, redactar, presentar, esmenar, reclamar, evidenciar i  lluitar fent un activisme ferm i decidit. Per tant, sense el vostre treball vocacional i constant a mi no em  donarien aquest premi.  

Gràcies per fer equip, per haver-me ajudat a ser tant grans i a que es reconegui aquesta feina imparable i decidida a fer que el món sigui un lloc amable i accessible per a tothom. El dia 6 de març, dia de l’acte al Parlament on em donaran el premi, segur que estaré pensant en tots i totes vosaltres.

 

Publicat
el 30-01-2023
comparteix...
Últimes notícies
Amb la col.laboració del Col.legi de Veterinaris de Lleida, hem organitzat una Caminada per l'Horta de Lleida en la qual s'ha convidat a la ciutadania a què en particicipéssin, tant si tenien mascota com si no! Hem caminat sis quilòmetres i mig, Llegir més
Dissabte 20 d’abril hem estat col·laborant amb l’Associació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida, l’ACRBLL, en l’organització d’unes curses molt especials perquè estan pensades per unir els valors d’inclusió i solidaritat a l’esport infantil. Llegir més
La Fundació Privada Aremi organitza una caminada familiar, inclusiva, saludable i accessible que pots gaudir-la sense haver de deixar la teva mascota a casaLlegir més
Poques persones com ella han vist créixer la nostra Associació i han estat part d’aquest creixement imparable cap a la millora de la qualitat de vida i el respecte dels drets del col·lectiu que representem: Les persones amb Paràlisi Cerebral i Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube