Qué estás buscant?

Escrit als professionals de l’entitat amb motiu del reconeixement que em fa l’IDHC

Escrit als professionals de l’entitat amb motiu del reconeixement que em fa l’IDHC

Recordeu el dinar de Nadal de la Residència i el del Centre de les passades festes on vam fer tots plegats un brindis demanant un any nou, ple de coses positives per a tots nosaltres i les persones amb i per les quals treballem?  Jo personalment, vaig demanar que canviés el tarannà del 2022, un any que com sabeu per a mi ha estat molt dur.

Serà el brindis o no, la qüestió és que l’any 2023 no podia començar d’una millor manera.  A començament de l’any, en tornar de les vacances de Nadal, vaig rebre una trucada,  la presidenta de l’IDHC, Sra. Montse Tafalla, em notificava oficialment que la junta de l’Institut dels Drets Humans de Catalunya havia decidit atorgar-me el premi  SOLIDARITAT 2022 per la meva tasca en favor dels drets de les persones amb discapacitat.

Em va dir que el jurat del premi, format per representants d’organitzacions socials i activistes de drets humans, “reconeix en aquesta edició el compromís i entrega d’una persona amb una llarga i destacada trajectòria dedicada als drets de les persones amb discapacitat, especialment amb Paràlisi Cerebral”

Bé, com us podreu imaginar, estic molt contenta i em sento molt honorada per ser mereixedora d’un premi d’aquestes característiques. Però, sobretot, ho estic pel col·lectiu que represento perquè aquest premi és també l’evidència de que hem avançat, com a societat, i a Lleida en particular, en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat.

Tot el que us explico ho heu viscut en primera persona, molts heu estat els protagonistes i els impulsors desenvolupant la vostra ocupació com a professionals de l’Associació AREMI. A tots i totes vosaltres us vull demanar que aquest guardó us el sentiu una mica vostre. Jo en sóc la representant pública  en tant que presidenta de l’entitat, però visibilitzo una feina que fem tots i totes. Fem plegats un treball constant, persistent, imparable... gràcies a la vostra experiència i les vostres reflexions fruit de la vostra feina al costat de les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars, he pogut plantejar, redactar, presentar, esmenar, reclamar, evidenciar i  lluitar fent un activisme ferm i decidit. Per tant, sense el vostre treball vocacional i constant a mi no em  donarien aquest premi.  

Gràcies per fer equip, per haver-me ajudat a ser tant grans i a que es reconegui aquesta feina imparable i decidida a fer que el món sigui un lloc amable i accessible per a tothom. El dia 6 de març, dia de l’acte al Parlament on em donaran el premi, segur que estaré pensant en tots i totes vosaltres.

 

Publicat
el 30-01-2023
comparteix...
Últimes notícies
Hem presentat el nostre Calendari Solidari 2024 a l’Aula Magna de l’IEI sota la presidència del President de la Diputació de Lleida l'il.lm. Sr. Joan Talarn i la presidenta de l’entitat Sra. Ma Mercè Batlle acompanyats deLlegir més
Més d’un centenar de professionals de la salut de diferents àmbits s’han reunit el dijous 26 d’octubre a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV) en la I Jornada de Disfàgia, organitzada pel servei de Neurologia iLlegir més
des de l’Associació AREMI demanem que es desenvolupi la normativa d’atenció primerenca en el marc del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral que se celebra divendres dia 6 d’octubre.Llegir més
El Torneig de Tennis AREMI va tornar a seu un èxit. Solidaritat i esport van anar de la mà per celebrar la sisena edició del Torneig el passat dissabte, 30 de setembre. Quaranta vuit tennistes es van concentrar a les instal·lacions del Club Tennis Lleida Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube