Qué estás buscant?

Habilitació d'un nou espai per a banc de recursos i d'assessorament

Habilitació d'un nou espai per a banc de recursos i d'assessorament

Si, insistim. Us demanem cada any que quan feu la declaració de la renda marqueu la casella d’altres fins socials. Us insistim perquè aquests diners arriben on més falta fa.

Cada any hem anat demanant partides per arreglar i condicionar les nostres instal·lacions a fi que els nens i nenes i els adults que hi acudeixen tinguin un espai de benestar adequat.  Si en els darrers anys vam aconseguir poder aïllar acústicament i tèrmicament el Centre d’Atenció Integral AREMI, vam poder substituir elements del bany i la infermeria que s’havien instal·lat feia més de 30 anys, quan es va inaugurar el Centre, per altres elements amb adaptacions que facilitessin l’autonomia dels nostres alumnes, enguany la nostra proposta de millora la vam fer pel magatzem del pati.

Al pati exterior del nostre centre que comparteixen infants i adults, hi ha un magatzem on s’hi han anat guardant aparells ortopèdics per reutilitzar i també per deixar a mode de préstec a famílies que podien donar-los un nou ús. Amb les obres d’adequació i reforma en aquest espai que no reunia les condicions mínimes, ara aconseguirem que el material no es malmeti amb el temps.

La passada primavera gràcies a la dotació del 0,7% a càrrec de l’IRPF que gestiona el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, hem pogut adequar finalment aquesta zona. Enrajolar, aïllar internament i externament, hem incorporat un aparell de refrigeració/calor, l’hem dotat d’il·luminació, hem modificat la porta i la finestra, i hem incorporat una rampa d’accés. Aquestes han estat les intervencions realitzades.

Ara, gràcies a tots i totes vosaltres, podrem disposar d’un banc de recursos en condicions i de zona d’assessorament.

Moltes gràcies per marcar la casella!!

Publicat
el 28-09-2020
comparteix...
Últimes notícies
Què són els SistemesAugmentatius i/o Alternatius de Comunicació?Llegir més
Manifest del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 2020Llegir més
Tenir un temps per cuidar-se, per relaxar-se; en fi, poder delegar la tasca de cuidar 24 hores al dia ininterrompudament...Llegir més
Si, insistim. Us demanem cada any que quan feu la declaració de la renda marqueu la casella d’altres fins socials. Us insistim perquè aquests diners arriben on més falta fa.Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube