Qué estás buscant?

HEM CELEBRAT LA 39a EDICIÓ DE LA CURSA DE LA PARÀLISI CEREBRAL BALÀFIA-AREMI

HEM CELEBRAT LA 39a EDICIÓ DE LA CURSA DE LA PARÀLISI CEREBRAL BALÀFIA-AREMI

 

Ha estat diferent, però la Cursa s’ha celebrat; virtualment, en format híbrid, testimonialment… però un any més hem pogut visibilitzar el nostre col·lectiu a través de l’esport. És un dels reptes de la Cursa, normalitzar la vida de les persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat. Per elles, les entitats organitzadores convoquem aquest esdeveniment tan extraordinari que uneix esport, inclusió i solidaritat.

 

L’Associació de Veïns de Balàfia i la Fundació Privada AREMI amb la col·laboració d’EKKE, vam sumar-nos a la proposta d’Iter5 incloent-nos a la Lliga de Ponent Híbrida “consistent en aglutinar totes les curses independentment de les circumstàncies generals o particulars de cadascuna, i amb independència també que les curses es puguin celebrar en format presencial o virtual...” com defineix Iter5 aquesta Lliga.

 

Des de les entitats impulsores vam proposar també fer una acció a les xarxes convidant que qui volgués es fes una foto amb alguna samarreta d’edicions anteriors, la pugés a xarxes amb el hastag #CursaPCBalafiaAremi, i ens etiquetés. Qui no hagués participat en anteriors edicions i per tant no tingués samarreta, se’l convidava a enviar-nos un missatge positiu, encoratjador, optimista de suport a la Cursa.

 

Paral·lelament es va crear un repte a la plataforma de Crowdfunding “Mi grano de arena” per qui volgués donar suport econòmic directament. Cal dir que el protagonista de la campanya, a qui agraïm sincerament la col·laboració, és un noi que acudeix diàriament al Centre Ocupacional Aremi i és un atleta amb una història extraordinària de superació.

 

Aprofitem aquest escrit per agrair, com també ho vam fer a les xarxes, la participació de les diferents persones, entitats, autoritats i espònsors que s’hi van sumar.

 

Des d’avui posem la vista ja a la 40a cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi que esperem i confiem en que la puguem celebrar presencialment!

 

Publicat
el 29-04-2021
comparteix...
Últimes notícies
Amb la col.laboració del Col.legi de Veterinaris de Lleida, hem organitzat una Caminada per l'Horta de Lleida en la qual s'ha convidat a la ciutadania a què en particicipéssin, tant si tenien mascota com si no! Hem caminat sis quilòmetres i mig, Llegir més
Dissabte 20 d’abril hem estat col·laborant amb l’Associació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida, l’ACRBLL, en l’organització d’unes curses molt especials perquè estan pensades per unir els valors d’inclusió i solidaritat a l’esport infantil. Llegir més
La Fundació Privada Aremi organitza una caminada familiar, inclusiva, saludable i accessible que pots gaudir-la sense haver de deixar la teva mascota a casaLlegir més
Poques persones com ella han vist créixer la nostra Associació i han estat part d’aquest creixement imparable cap a la millora de la qualitat de vida i el respecte dels drets del col·lectiu que representem: Les persones amb Paràlisi Cerebral i Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube