Qué estás buscant?

Hem iniciat el Curs 2023/24

Hem iniciat el Curs 2023/24

Pels professionals de l’Associació AREMI cada setembre és especial, ens retrobem després de les vacances amb sinceres abraçades i mostres d’afecte que fan palesa l’alegria de veure les persones amb qui compartim missió. Una tasca que cadascú desenvolupa sota la perspectiva d’uns valors que li donen a la nostra feina el més encomiable dels sentits:  El treball al costat de les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars.

Tant els professionals de l’Associació com els de la Fundació AREMI som conscients del valor de la nostra feina i del canvi social que comporta la defensa dels drets de les persones. De totes les persones. Independentment de les seves capacitats.

Hem tancat el Curs 2022/23 amb els objectius aconseguits, d’una banda hem seguit donant una atenció de molta qualitat als nens, adolescents i adults usuaris i usuàries de l’entitat, incorporant nous programes i accions. De l’altra, fer possible la finalitat que ens vam proposar a inici de curs com a objectiu que marcaria les nostres campanyes de visibilització i captació de fons: una furgoneta nova.

 El vehicle no ha estat possible comprar-lo, el pressupost superava amb escreix els diners aconseguits, però sí que aquests fons, a més a més de l’aposta d’una entitat bancària, han permès fer un exhaustiu reestiling: substitució d’elements en mal estat, xapa, pintura, tapisseries, amortidors, rampa elevadora… així ens ho van aconsellar els professionals mecànics a l’avaluar  el motor i considerar que estava  en unes condicions més que suficients com per assegurar una durabilitat prou bona. Amb aquest diagnosi es va decidir no substituir-la.

Per resumir-ho, les adequacions les podíem assumir, la compra nova, no. 20.000 euros enfront  65.000. Parlant en termes molt, molt aproximats.

Per aquest curs tenim un nou projecte, ens agradaria equipar la Residència AREMI amb una sala d’hidroteràpia per poder fer unes sessions especifiques. Us n’informarem més endavant!

Publicat
el 15-09-2023
comparteix...
Últimes notícies
Hem presentat el nostre Calendari Solidari 2024 a l’Aula Magna de l’IEI sota la presidència del President de la Diputació de Lleida l'il.lm. Sr. Joan Talarn i la presidenta de l’entitat Sra. Ma Mercè Batlle acompanyats deLlegir més
Més d’un centenar de professionals de la salut de diferents àmbits s’han reunit el dijous 26 d’octubre a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV) en la I Jornada de Disfàgia, organitzada pel servei de Neurologia iLlegir més
des de l’Associació AREMI demanem que es desenvolupi la normativa d’atenció primerenca en el marc del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral que se celebra divendres dia 6 d’octubre.Llegir més
El Torneig de Tennis AREMI va tornar a seu un èxit. Solidaritat i esport van anar de la mà per celebrar la sisena edició del Torneig el passat dissabte, 30 de setembre. Quaranta vuit tennistes es van concentrar a les instal·lacions del Club Tennis Lleida Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube