Qué estás buscant?

PRIMERA CAMINADA PET FRIENDLY I INCLUSIVA DE LLEIDA

PRIMERA CAMINADA PET FRIENDLY I INCLUSIVA DE LLEIDA

(VERSIÓN EN CASTELLANO A CONTINUACIÓN)

La Fundació Privada AREMI ha proposat una manera diferent de gaudir de l’Horta de Lleida: Poder-hi passejar amb la teva mascota, o no, poder gaudir plegats d’un dia de primavera on l’esport, la natura, la inclusió i la solidaritat han estat les claus d'aquesta proposta de l’entitat oberta a tota la ciutadania.

 

L’edeveniment s’ha pogut organitzar gràcies a la col.laboració de l’Ajuntament de Lleida a través de la Regidoria d’Esports i de la de l’Horta de Lleida. També s’hi han sumat la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

 

A les 9h de diumenge 11 de juny la caminada ha arrancat pels que estaven inscrits a la ruta Taronja, 8 km. Un circuit per l'Horta de Lleida i Turó de Gardeny amb avituallament a la meitat, concretament a la Granja Pifarré que ens ha obert les portes per poder gaudir de Coca, Xocolata i pomes gràcies a la generositat de Plusfresc, L’Horta, Coca Cola i Molnar Fruits.

 

Una hora més tard, a les 10h, ha sortit la Caminada de la ruta Blava, 3 km. per l'Horta, totalment accessibles i al que s'hi han inscrit moltes persones usuàries de l'Associació que hi han participat en cadira de rodes, així com també els seus familiars i amics.

 

Des de l’organització s’han previst punts d'aigua i recollida de femtes a cada kilòmetre, perquè les mascotes, uns 50 gossos de totes mides, tamanys i races, també gaudíssin de la caminada tenint en compte totes les seves necessitats, alhora que ens ens asseguràvem de deixar l'Horta neta. Ens hi han ajudat molts voluntaris i voluntàries, destaquem els de l'Associació DOWN Lleida i d'ASPROS.

 

Un cop els participants han anat arribant s’han trobat amb un ambient festiu amb zumba, resfrescs, coca... i gràcies al suport del Col·legi de Veterinaris de Lleida, "càpsules" de sensibilització sobre la tinença responsable d'animals de companyia. A continuació ha tingut lloc el SORTEIG de regals que ens han proporcionat els espònsors com PERRUCÀNIA, CENTRE CLÍNIC VETERINARI DE LLEIDA, BIOLOGIC KALI i GRANJA PIFARRÉ, tothom hi participava amb el seu número de dorsal.

 

Volem agraïr molt especialment la sensibilitat i la solidaritat als nostres espònsor principal: DESGUACES ABELLÓ i també d’ILERNA. Inestimable la col.laboració de les membres del Col.legi de Veterinaris de Lleida que ens han aportat el rigor i la seguretat necessàries per fer una caminada d’aquestes característiques. Moltes gràcies també al Sr. Postu de Lleida pel suport en tot allò que organitzem.

 

Enguany hem estat 300 persones que hem gaudit de la primera caminada amb mascotes, inclusiva i solidària de Lleida. L’any vinent ens agradarà molt tornar-nos-hi a retrobar i ser-n'hi encara més!

 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Fundació Privada AREMI ha propuesto una manera diferente a disfrutar de l'Horta de Lleida: Poder pasear con tu mascota, o no, poder disfrutar juntos de un día de primavera donde el deporte, la naturaleza, la inclusión y la solidaridad han sido las claves de esta propuesta de la entidad abierta a toda la ciudadanía.

El evento se ha podido organizar gracias a la colaboración del Ayuntamiento de Lleida a través de la Concejalía de Deportes y de la de l'Horta de Lleida. También se han sumado la Generalitat de Catalunya y la Diputació de Lleida.

A las 9h de domingo 11 de junio la caminata ha arrancado con las personas que estaban inscritas en la ruta Naranja, 8 km. Un circuito por l'Horta de Lleida y el "Turó de Gardeny" con avituallamiento en la mitad del camino, concretamente en la Granja Pifarré que nos ha abierto las puertas para poder disfrutar de coca, chocolate y manzanas gracias a la generosidad de Plusfresc, L'Horta, Coca Cola y Molnar Fruits.

Una hora más tarde, a las 10h, ha salido la caminata de la ruta Azul, 3 km. por l'Horta, totalmente accesibles y a la que se han inscrito muchas personas usuarias de la Asociación que han participado en silla de ruedas, así como también sus familiares y amigos.

Desde la organización se han previsto puntos de agua y recogida de excrementos a cada kilómetro, porqué las mascotas, unos 50 perros de todas medidas, tamaños y razas, también pudiesen disfrutar de la caminata teniendo en cuenta todas sus necesidades, a la vez que nos nos asegurábamos de dejar l'Horta limpia. Nos han ayudado muchos voluntarios y voluntarias, destacamos los de la Asociación DOWN Lleida y de ASPROS.

Una vez los participantes han ido llegando se han encontrado con un ambiente festivo con zumba, resfrescos, coca... y gracias al apoyo del Colegio de Veterinarios de Lleida, "cápsulas" de sensibilización sobre la tenencia responsable de animales de compañía. A continuación ha tenido lugar el SORTEO de regalos que nos han proporcionado los espònsors como PERRUCANIA, CENTRO CLÍNICO VETERINARIO DE LLEIDA, BIOLOGIC KALI y GRANJA PIFARRÉ en el que todo el mundo participaba con su número de dorsal.

Queremos agradecer muy especialmente la sensibilidad y la solidaridad a nuestro espònsor principal: DESGUACES ABELLÓ y también la participación de ILERNA. Inestimable la colaboración de las miembros del Colegio de Veterinarios de Lleida que nos han aportado el rigor y la seguridad necesarias para hacer una caminata de estas características. Muchas gracias también al Sr. Postu de Lleida por el apoyo en todo aquello que organizamos.

Este año hemos estado 300 personas que hemos disfrutado de la primera caminata con mascotas, inclusiva y solidaria de Lleida. El próximo año nos gustará mucho volvernos a reencontrar y ser todavía más!¡MUCHAS GRACIAS A TODOS Y TODAS!

 

 

Publicat
el 16-06-2023
comparteix...
Últimes notícies
Amb la col.laboració del Col.legi de Veterinaris de Lleida, hem organitzat una Caminada per l'Horta de Lleida en la qual s'ha convidat a la ciutadania a què en particicipéssin, tant si tenien mascota com si no! Hem caminat sis quilòmetres i mig, Llegir més
Dissabte 20 d’abril hem estat col·laborant amb l’Associació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida, l’ACRBLL, en l’organització d’unes curses molt especials perquè estan pensades per unir els valors d’inclusió i solidaritat a l’esport infantil. Llegir més
La Fundació Privada Aremi organitza una caminada familiar, inclusiva, saludable i accessible que pots gaudir-la sense haver de deixar la teva mascota a casaLlegir més
Poques persones com ella han vist créixer la nostra Associació i han estat part d’aquest creixement imparable cap a la millora de la qualitat de vida i el respecte dels drets del col·lectiu que representem: Les persones amb Paràlisi Cerebral i Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube