Qué estás buscant?

Qui respira amb el programa Respir?

Qui respira amb el programa Respir?

Tothom. Perquè és un programa a mida de les persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat usuàries de qualsevol servei de l’Associació i per a les seves famílies.

El Programa Respir és una oportunitat per a la persona amb discapacitat de fer activitats que a casa no fa habitualment. Una possibilitat de socialitzar amb persones amb característiques similars en un espai adaptat i ateses per cuidadors i cuidadores especialitzats. Tot per comptar amb la seguretat de deixar a la persona en les millors condicions per passar uns dies diferents i enriquidors fora de la llar.

I per a la família? Doncs suposa  la possibilitat de tenir uns dies de descans, per trencar rutines, per cuidar-se i per fer activitats que segurament al estar al càrrec de una persona amb gran dependència, no es poden programar amb facilitat.

Desprès de l’època dura de la Pandèmia l’entitat ha apostat per oferir unes dates de respir durant l’època estiuenca, de manera que les famílies poguessin combinar el seu descans i les seves vacances, programant-ho  amb una flexibilitat que feia temps que no en disposaven.

El Programa ha estat en funcionament els mesos de juliol i agost. diferents persones s’han sumat al programa que s'ha estès fins al mes de desembre.

Durant el programa  hem seguit els protocols que exigeix sanitat pel que fa als espais adaptats, de manera que la unitat de Respir ha estat en grup bombolla sense mantenir contacte amb ningú més. La seguretat ha estat garantida.

Ho valorem, com sempre, com una oportunitat extraordinària per a totes les parts que ens hi sumem.

Aquest programa es pot dur a terme gràcies a l’assignació del 0,7% de l’IRPF del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Publicat
el 21-12-2021
comparteix...
Últimes notícies
El Premi Solidaritat, atorgat per l’Institut de Drets Humans de Catalunya, reconeix a persones, col·lectius i entitats destacades per la seva lluita en defensa dels drets humans. D’aquesta manera, es reconeix a la Presidenta de l’Associació AREMI.Llegir més
Lleida, 2 de març de 2023. El president de l’Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró i la presidenta de l’Associació AREMI, Ma Mercè Batlle, han acordat que la relació de més de 9 anys que ambdues entitats han mantingut per organitzar una proposta únLlegir més
Recordeu el dinar de Nadal de la Residència i el del Centre de les passades festes on vam fer tots plegats un brindis demanant un any nou, ple de coses positives per a tots nosaltres i les persones amb i per les quals treballem? Jo personalment,Llegir més
Per treballar correctament, fer les mobilitzacions, per complir amb la programació que fan els nostres serveis, cal renovar, cada cert temps, l’equipament. Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube