Qué estás buscant?

Qui respira amb el programa Respir?

Qui respira amb el programa Respir?

Tothom. Perquè és un programa a mida de les persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat usuàries de qualsevol servei de l’Associació i per a les seves famílies.

El Programa Respir és una oportunitat per a la persona amb discapacitat de fer activitats que a casa no fa habitualment. Una possibilitat de socialitzar amb persones amb característiques similars en un espai adaptat i ateses per cuidadors i cuidadores especialitzats. Tot per comptar amb la seguretat de deixar a la persona en les millors condicions per passar uns dies diferents i enriquidors fora de la llar.

I per a la família? Doncs suposa  la possibilitat de tenir uns dies de descans, per trencar rutines, per cuidar-se i per fer activitats que segurament al estar al càrrec de una persona amb gran dependència, no es poden programar amb facilitat.

Desprès de l’època dura de la Pandèmia l’entitat ha apostat per oferir unes dates de respir durant l’època estiuenca, de manera que les famílies poguessin combinar el seu descans i les seves vacances, programant-ho  amb una flexibilitat que feia temps que no en disposaven.

El Programa ha estat en funcionament els mesos de juliol i agost. diferents persones s’han sumat al programa que s'ha estès fins al mes de desembre.

Durant el programa  hem seguit els protocols que exigeix sanitat pel que fa als espais adaptats, de manera que la unitat de Respir ha estat en grup bombolla sense mantenir contacte amb ningú més. La seguretat ha estat garantida.

Ho valorem, com sempre, com una oportunitat extraordinària per a totes les parts que ens hi sumem.

Aquest programa es pot dur a terme gràcies a l’assignació del 0,7% de l’IRPF del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Publicat
el 21-12-2021
comparteix...
Últimes notícies
La vida independent de les persones amb paràlisi cerebral i grans necessitats de suport des de la presa de decisions #YODECIDO #JODECIDEIXO Llegir més
El dissabte, 24 de setembre a les instal.lacions del Club Tennis Lleida, va tenir lloc el 5è Torneig de Tennis Aremi. Un esdeveniment que s’organitza conjuntament amb el Club Tennis Lleida Llegir més
El diumenge 24 d’abril el barri de Balàfia va acollir la 40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral BALÀFIA-AREMI. La seva Associació de Veïns, juntament amb professionals de la Fundació Privada AREMI i de l’Associació AREMI vam poder celebrar, presencialment,...Llegir més
Gràcies a la Diputació podem fer sessions de fisioteràpia i tenir hores de infermeria al Centre Ocupacional de l'AssociacióLlegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube