Qué estás buscant?

REGLAMENT DE LA 2ª CAMINADA AMB MASCOTES DE LLEIDA

REGLAMENT DE LA 2ª CAMINADA AMB MASCOTES DE LLEIDA

La Fundació Privada Aremi organitza una caminada familiar, inclusiva, saludable i accessible que pots gaudir-la sense haver de deixar la teva mascota a casa

Aquest any una única ruta de 6 kilòmetres!

UN ITINERARI PER l'HORTA: ANADA I TORNADA A LA GRANJA PIFARRÉ.

SORTIDA I ARRIBADA DAVANT DEL CENTRE AREMI A LES 10H

PREU ADULTS: 7 euros

PREU INFANTS FINS A 12 ANYS (inclosos): 3 euros

MASCOTES: Gratuït

RECOLLIDA DE DORSALS I NOVES INSCRIPCIONS: al Centre AREMI, Carrer del Mestre Tonet, s/n

Divendres, 3 de maig de 10h a 17h

Diumenge, 5 de maig de 8.30h fins les 9.45h   

 

Segons dades oficials, 4 de cada 10 llars espanyoles té, almenys, una mascota. Amb aquesta dada, nosaltres no volem que un membre de moltes famílies es perdi aquesta activitat i, per això, promovem una activitat familiar, divertida, saludable i inclusiva.

A les 10h sortirem plegats a la natura per contemplar els camps de l’Horta de Lleida, però a partir de les 8.30h ja podràs venir a recollir el teu dorsal i també comprovarem el xip de la teva mascota. El divendre, de 10h a 18h també podràs recollir el teu dorsal.

Promovem una activitat pensada perquè les necessitats de la mascota estiguin cobertes i en gaudeixi igual que la seva família humana. Durant el recorregut hi haurà diversos punts amb voluntaris, on podrà beure i els seus acompanyants podran dipositar-hi la brossa que s’haurà hagut de recollir pel camí.

 

MOLT IMPORTANT

Si sou una unitat familiar, la vostra mascota només l’ha d’inscriure un dels seus membres major d’edat.

En cas de tenir més d’una mascota, cadascuna d’elles haurà de constar en la inscripció d’un adult diferent.

EL CIRCUIT

Anada i tornada a la Granja Pifarré

 

Abans de que t’hi inscriguis, cal que tinguis en compte aquestes normes per a que tots i totes en gaudim sense riscos:

NORMATIVA CAMINADA

 • Tant si la teva mascota és considerada de raça potencialment perillosa* com si no ho és, l’has de dur lligada amb una corretja normativa.
 • Les races potencialment perilloses que la Generalitat de Catalunya reconeix i referim a continuació* han de dur murrió a la sortida i l’arribada, que és quan es concentraran tots els i les participants.
 • Si participes amb una mascota de raça potencialment perillosa* has de tenir la llicència de conducció d’animals potencialment perillosos en vigor i l’has de dur amb tu.
 • La responsabilitat de la mascota i el seu grau de socialització i per tant el seu comportament, és responsabilitat del seu propietari/a o la persona que s’inscrigui. Per aquest motiu, en un dorsal només hi pot constar una mascota. Si ens vols dur més d’una, haurà de tenir una persona responsable diferent cada mascota. En aquesta inscripció, doncs, NO ES PREVEU que una persona inscrigui més d’una mascota.
 • En el recorregut proposat hi haurà contenidors per recollir les seves deposicions, utilitza-les! Porta les bosses per a recollir les femtes de la teva mascota. Deixem l’Horta neta si us plau.
 • En algunes cruïlles, durant tot el recorregut hi haurà voluntaris i voluntàries amb aigua per a que la teva mascota pugui beure. També un contenidor on hi podràs llençar la bossa.
 • Es obligatori seguir el circuit proposat que estarà convenientment senyalitzat i no interferir amb la ruta de persones que puguin estar passejant per la mateixa zona.
 • A la inscripció cal que hi posis el nom i la raça de la teva mascota. És imprescindible que estigui xipat si és un gos/sa. Al teu dorsal hi marcarem que t’acompanya a caminar. Responsables del Col·legi de Veterinaris de Lleida faran el control de xips a la sortida.
 • Durant el recorregut hi haurà un punt d’avituallament a la Granja Pifarré.
 • En arribar, a la plaça que hi ha davant del Centre AREMI, el mateix lloc des d’on haurem sortit, sobre les 11.30h aproximadament, es farà un sorteig amb regals per a la teva mascota i hi haurà un esmorzar a base de coca, xocolata, pomes i refrescos.
 • El teu número per participar al sorteig de regals serà el del teu dorsal.
 • Per poder inscriure’t a la nostra 2a CAMINADA AMB MASCOTES DE LLEIDA has d’acceptar aquestes condicions necessàries per al bon funcionament de l’esdeveniment al formulari d'ITER 5.
 • Pel fet de ser una Caminada Solidària, els beneficis de la qual es destinen directament a programes i activitats que promou la Fundació Privada Aremi en benefici de persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars, EN CAP CAS es retornarà l'import de la inscripció un cop s'hagi tramitat el pagament.  
 • L’organització es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la Segona Caminada amb Mascotes de Lleida si les condicions meteorològiques ho obliguen o bé per qualsevol altra força major.
 • L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la Caminada pugui ocasionar als inscrits, acompanyants i presents, abans, durant o després d’aquesta. No obstant, l’organització disposarà de l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria.
 • La persona inscrita autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a les Xarxes Socials d'AREMI o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges fixes i/o en moviment, de les persones participants, els seus acompanyants i les seves mascotes. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa, tant sols per a la finalitat pròpia de l'esdeveniment en qüestió.
 • A través de la inscripció, els participants, donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals, als efectes de gestió de la segona Caminada amb Mascotes de Lleida, així com per informar-los de futures edicions.
 • En cap cas, les dades personals obtingudes, seran facilitades a espònsors i a altres col·laboradors relacionats amb aquesta caminada.
 • L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista i es reserva el dret de modificar el present reglament fins el moment de la Caminada. Ales suposades modificacions es comunicarien a través d’aquest web i de les xarxes socials d’AREMI.

 

INSCRIPCIONS ON LINE A TRAVÉS D'ITER5 FINS EL DIJOUS 2 DE MAIG A LES 14H

EM VULL INSCRIURE ARA

 

ELS GOSSOS CONSIDERATS POTENCIALMENT PERILLOSOS A CATALUNYA SÓN:

1. Els que pertanyen a les races o als encreuaments següents:

 • Akita inu
 • American bully*
 • Bullmastiff
 • Dòberman
 • Dog argentí
 • Dog de Bordeus
 • Fila brasileiro
 • Mastí napolità
 • Pit bull terrier
 • Gos de presa canari (o dog canari)
 • Rottweiler
 • Staffordshire bullterrier (també conegut com a Staff anglès. Origen: Anglaterra)
 • Terrier staffordshire americà (també conegut com a Am Staff. Origen: EUA)
 • Tosa japonès (Tosa inu)

  *American bully: raça creada a la dècada dels anys 90 mitjançant el creuament de diverses races com Pit Bull Terrier, Terrier Staffordshire americà i, probablement, Staffordshire Bull Terrier i English Bulldog. Tot i que no està inclosa a la Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, atès que descendeix de creuaments de races de gossos potencialment perillosos, al Registre general d’animals de companyia se l’hi considera.

 

2. Altres races de gossos amb aquesta consideració si així ho determinen les ordenances municipals.

3. Gossos que han tingut episodis d'agressions a persones o a altres gossos, si així ho declara l’ajuntament corresponent.

4. Gossos que han estat ensinistrats per a l'atac i la defensa.

 

 

Publicat
el 03-04-2024
comparteix...
Últimes notícies
En l’àmbit d’actuació de discapacitat o transtorn mental, la nostra entitat es va presentar a la convocatoria emb un projecte adreçat a tota la comunitat: el BAPS Banc de productes de suport. Un servei totalment gratuït que cobreix les necessitats vitals Llegir més
Amb la col.laboració del Col.legi de Veterinaris de Lleida, hem organitzat una Caminada per l'Horta de Lleida en la qual s'ha convidat a la ciutadania a què en particicipéssin, tant si tenien mascota com si no! Hem caminat sis quilòmetres i mig, Llegir més
Dissabte 20 d’abril hem estat col·laborant amb l’Associació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida, l’ACRBLL, en l’organització d’unes curses molt especials perquè estan pensades per unir els valors d’inclusió i solidaritat a l’esport infantil. Llegir més
La Fundació Privada Aremi organitza una caminada familiar, inclusiva, saludable i accessible que pots gaudir-la sense haver de deixar la teva mascota a casaLlegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube