Qué estás buscant?

REGLAMENT PER A LA 1ª CAMINADA INCLUSIVA I PET-FRIENDLY QUE ORGANITZA LA FUNDACIÓ PRIVADA AREMI

REGLAMENT PER A LA 1ª CAMINADA INCLUSIVA I PET-FRIENDLY QUE ORGANITZA LA FUNDACIÓ PRIVADA AREMI

La Fundació Privada AREMI organitza aquesta caminada que ens és possible promoure gràcies al suport del Col.legi de Veterinaris de Lleida, de la Generalitat de Catalunya a través d'Esports Cat i desitgem que també s'hi sumi el Depertament de Drets Socials, la Diputació de Lleida, la Paeria mitjançant la marca l'Horta i la Regidoria d'Esports, i les empreses de la ciutat: Desguaces Abelló, Ilerna, Plusfresc, Coca Cola i el suport especial de la Granja Pifarré. GRÀCIES A TOTS I TOTES!!!

La nostra caminada comptarà amb dues rutes per a que escullis segons les ganes de caminar que tingui la teva mascota!

Ruta TARONJA: 8 kilòmetres per gaudir de l’Horta, Mariola i Gardeny. Sortida i arribada al Centre AREMI. Sortida a les 9h.

PREU 7 EUROS. Nens i nenes menors de 12 anys 1 EURO

Ruta BLAVA: 3 kilòmetres accessibles al cent per cent. Amb sortida i arribada davant el Centre AREMI. Sortida a les 10h.

PREU 3 EUROS. Nens i nenes menors de 12 anys 1 EURO

Les mascotes són un membre més de moltes famílies. A AREMI ens agraden molt, de fet en tenim una, la nostra Fiona, la gosseta de la Residència que vam adoptar fa anys i que estima les persones amb Paràlisi Cerebral i Pluridiscapacitat que són la seva pròpia família.

Ara, hem volgut promoure una activitat per compartir amb la teva mascota. Està tot pensat per a que no li falti de res i en gaudim plegats! Ens agradarà molt que vinguis, tant si tens mascota com si no! O si en tens i no la vols portar! Vine amb els teus amics, amb la teva família, vine amb qui vulguis, però vine a caminar amb nosaltres!

 

IMPORTANT: A LES 8.15 JA PODRÀS VENIR PER RECOLLIR EL TEU DORSAL. TAMBÉ FAREM LA COMPROVACIÓ DE XIP DE LA TEVA MASCOTA. EN CAS DE QUE CAMINIS LA RUTA BLAVA LES ACREDITACIONS SERAN A PARTIR DE LES 9.15 

Abans de que t’hi inscriguis, cal que tinguis en compte aquestes normes per a que tots i totes en gaudim sense riscos:

NORMATIVA CAMINADA

 • Tant si la teva mascota és considerada de raça potencialment perillosa* com si no ho és, l’has de dur lligada amb una corretja  normativa.
 • La responsabilitat de la mascota i el seu grau de sociabilització i per tant el seu comportament, és responsabilitat del seu propietari/a o la persona que s’inscrigui. Per aquest motiu, en cada dorsal només hi pot constar una mascota. Si ens vols dur més d’una, haurà de tenir una persona responsable diferent cada mascota.
 • En aquesta inscripció NO ES PREVEU que una persona inscrigui més d’una mascota.
 • En els dos recorreguts proposats hi haurà contenidors per recollir les seves deposicions, utilitza-les! Porta les bosses per a recollir les femtes de la teva mascota. Deixem l’Horta neta.
 • A les cruïlles i a cada 1.000 metres hi haurà voluntaris i voluntàries amb aigua per a que la teva mascota pugui beure i el contenidor on hi podràs llençar la bossa
 • Es obligatori seguir el circuit proposat i no interferir amb la ruta de persones que puguin estar passejant per la mateixa zona.
 • Les races potencialment perilloses que la Generalitat de Catalunya reconeix i referim a continuació* han de dur murrió a la sortida i l’arribada, que és quan es concentraran tots els i les participants.
 • Si participes amb una mascota de raça potencialment perillosa* has de tenir la llicència de conducció d’animals potencialment perillosos en vigor.
 • A la inscripció cal que hi posis el nom i la raça de la teva mascota. És imprescindible que estigui xipat si és un gos/sa. Al teu dorsal hi marcarem que t’acompanya a caminar. Responsables del Col·legi de Veterinaris de Lleida faran el control de xips a la sortida.
 • La caminada TARONJA tindrà un punt d’avituallament a mig camí i un altre a l’arribada.
 • La caminada BLAVA només comptarà amb el punt d’avituallament d’arribada.
 • En acabar les dues caminades, es farà un sorteig amb regals per a la teva mascota. El teu número per participar-hi serà el del dorsal.
 • Per poder inscriure’t a la nostra 1ª Caminada INCLUSIVA I PET FRIENDLY de Lleida has d’acceptar aquestes condicions necessàries per al bon funcionament de l’esdeveniment al formulari d'ITER 5
 • Pel fet de ser una Caminada Solidària, els beneficis de la qual es destinen directament a programes i activitats que promou la Fundació Privada Aremi en benefici de persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars, EN CAP CAS es retornarà l'import de la inscripció un cop s'hagi tramitat el pagament.  
 • L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la Caminada pugui ocasionar als inscrits, acompanyants i presents, abans, durant o després d’aquesta. No obstant, l’organització disposarà de l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria.
 • La persona inscrita autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a les Xarxes Socials d'AREMI o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges fixes i/o en moviment, de les persones participants, els seus acompanyants i les seves mascotes. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa, tant sols per a la finalitat pròpia de l'esdeveniment en qüestió.
 • A través de la inscripció, els participants, donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals, als efectes de gestió de la Caminada Inclusiva i Pet-Friendly, així com per informar-los de futures edicions.
 • En cap cas, les dades personals obtingudes, seran facilitades a espònsors i a altres col·laboradors relacionats amb aquesta caminada.
 • L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista i es reserva el dret de modificar el present reglament fins el moment de la Caminada.

EM VULL INSCRIURE ARA

 

* Els gossos considerats potencialment perillosos a Catalunya són:

1. Els que pertanyen a les races o als encreuaments següents:

 • Akita inu
 • American bully*
 • Bullmastiff
 • Dòberman
 • Dog argentí
 • Dog de Bordeus
 • Fila brasileiro
 • Mastí napolità
 • Pit bull terrier
 • Gos de presa canari (o dog canari)
 • Rottweiler
 • Staffordshire bullterrier (també conegut com a Staff anglès. Origen: Anglaterra)
 • Terrier staffordshire americà (també conegut com a Am Staff. Origen: EUA)
 • Tosa japonès (Tosa inu)

  *American bully: raça creada a la dècada dels anys 90 mitjançant el creuament de diverses races com Pit Bull Terrier, Terrier Staffordshire americà i, probablement, Staffordshire Bull Terrier i English Bulldog. Tot i que no està inclosa a la Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, atès que descendeix de creuaments de races de gossos potencialment perillosos, al Registre general d’animals de companyia se l’hi considera.

2. Altres races de gossos amb aquesta consideració si així ho determinen les ordenances municipals.

3. Gossos que han tingut episodis d'agressions a persones o a altres gossos, si així ho declara l’ajuntament corresponent.

4. Gossos que han estat ensinistrats per a l'atac i la defensa.

 

 

 

Publicat
el 27-04-2023
comparteix...
Últimes notícies
En l’àmbit d’actuació de discapacitat o transtorn mental, la nostra entitat es va presentar a la convocatoria emb un projecte adreçat a tota la comunitat: el BAPS Banc de productes de suport. Un servei totalment gratuït que cobreix les necessitats vitals Llegir més
Amb la col.laboració del Col.legi de Veterinaris de Lleida, hem organitzat una Caminada per l'Horta de Lleida en la qual s'ha convidat a la ciutadania a què en particicipéssin, tant si tenien mascota com si no! Hem caminat sis quilòmetres i mig, Llegir més
Dissabte 20 d’abril hem estat col·laborant amb l’Associació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida, l’ACRBLL, en l’organització d’unes curses molt especials perquè estan pensades per unir els valors d’inclusió i solidaritat a l’esport infantil. Llegir més
La Fundació Privada Aremi organitza una caminada familiar, inclusiva, saludable i accessible que pots gaudir-la sense haver de deixar la teva mascota a casaLlegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube