Qué estás buscant?

Un èxit la 40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral BALÀFIA –AREMI

Un èxit la 40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral  BALÀFIA –AREMI

El diumenge 24 d’abril el barri de Balàfia va acollir la 40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral BALÀFIA-AREMI. La seva Associació de Veïns, juntament amb professionals de la Fundació Privada AREMI i de l’Associació AREMI vam poder celebrar, presencialment, la cita esportiva més inclusiva de Lleida. Els darrers dos anys es va celebrar igualment però en format híbrid.

Esport, Inclusió i Solidaritat són els trets que defineixen aquest esdeveniment de referència a la ciutat. La Cursa és la segona més veterana de Lleida. La jornada compta amb dos punts forts: La sortida de les proves atlètiques de 5 kilòmetres i de 10 kilòmetres, puntuables a la Lliga de Ponent i una hora més tard es dóna el tret de sortida a la cursa de un kilòmetre, 1000 metres no competitius per gaudir el recorregut de la manera que es prefereixi. A continuació te lloc l’entrega de trofeus de 5 i 10 kilòmetres al mateix escenari on durant la jornada esportiva hi ha hagut zumba i animació per a tots els assistents.

La Cursa suposa una oportunitat única per visibilitzar el nostre col·lectiu, les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars alhora que aconseguir fons per a programes que duu a terme l’entitat. En aquest cas es destinaran a reforçar les sessions de fisioteràpia tant necessària per pal·liar els efectes de la pandèmia en les persones usuàries dels serveis d’Aremi.

Amb aquest escrit volem posar de manifest i agrair a tots els col·lectius que fan possible la Cursa, sense aquests suports seria absolutament impossible celebrar-la, els voluntaris i voluntàries del barri de Balàfia, els d’Aremi: professionals, famílies i també persones usuàries. Les administracions que ens donen el suport i ens ho faciliten, les autoritats que venen a la Cursa i hi participen, les entitats amigues de Lleida com Arrels, Down Lleida i Aspros. Els fisioterapeutes de la UdL, el Sr. Postu.  La Guàrdia Urbana i Protecció Civíl i els clubs de runners que han difós l’esdeveniment entre les seves persones associades.

Volem, molt especialment, reconèixer  les empreses que ens esponsoritzent: Coca Cola, Plusfresc, Wala, Sistemes Electrònics Progrès, Disanta Nutrició i Farmàcies Isanta, Xavithai, Clos Pons, Torrons Vicens, Mel Alemany, Aszende, New Class, Royal Lleida, Alessa, Sercotel, Fruits Aragonés, Punt d’Estudi, MGS Assegurances, Molnar Fruits, Fundació la Caixa, destacant al nostre espònsor principal: Playchic.

Moltes gràcies a tots pel suport, molt especialment a la Generalitat de Catalunya que ens recolza amb el 0,7% de l'IRPF que gestiona el Departament de Drets Socials. A tots i totes gràcies per acompanyar-nos i fer-ho possible.

L’any que ve hi tornem!

 

 

 

 

Enllaç a totes les fotos de l'esdeveniment

 

CASTELLANO

 

Un éxito la 40ª Carrera de la Parálisis Cerebral BALAFIA –AREMI

 

El domingo 24 de abril el barrio de Balàfia de Lleida acogió la “40ª Cursa de la Paràlisi Cerebral BALAFIA-AREMI”. Su Asociación de Vecinos, junto a profesionales de la Fundació Privada AREMI y de la Asociació AREMI pudimos celebrar, presencialmente, la cita deportiva más inclusiva de Lleida. Los dos últimos años se celebró igualmente pero en formato híbrido.

 

Deporte, Inclusión y Solidaridad son los rasgos que definen este evento de referencia a la ciudad. La Carrera es la segunda más veterana de Lleida. La jornada cuenta con dos puntos fuertes: La salida de las pruebas atléticas de 5 kilómetros y de 10 kilómetros, puntuables en la “Lliga de Ponent”, una hora más tarde se da el pistoletazo de salida a la carrera de un kilómetro, 1.000 metros no competitivos para disfrutar del recorrido de la forma que se prefiera. A continuación tiene lugar la entrega de trofeos de 5 y 10 kilómetros en el mismo escenario en el que durante la jornada deportiva ha habido zumba y animación para todos los asistentes.

 

La Carrera supone una oportunidad de visibilizar a nuestro colectivo, las personas con Parálisis Cerebral y discapacidades similares, a la vez que conseguir fondos para programas que lleva a cabo la entidad. En este caso se destinarán a reforzar las sesiones de fisioterapia, tan necesaria para paliar los efectos de la pandemia en las personas usuarias de los servicios de Aremi.

 

Con este escrito queremos poner de manifiesto y agradecer a todos los colectivos que hacen posible la Cursa, sin estos apoyos sería absolutamente imposible celebrarla, los voluntarios y voluntarias del barrio de Balàfia, los de Aremi: profesionales, familias y también personas usuarias. Las administraciones que nos apoyan y nos facilitan su organización, las autoridades que vienen a la Cursa y participan, las entidades amigas de Lleida como Arrels, Down Lleida y Aspros. Los fisioterapeutas de la UdL, Sr. Postu. La Guardia Urbana y Protección Civíl y los clubs de runners que han difundido el evento entre sus personas asociadas.

 

Queremos, muy especialmente, reconocer a las empresas que nos han esponsorizado: Coca Cola, Plusfresc, Wala, Sistemes Electrònicos Progrès, Disanta Nutrició y Farmàcies Isanta, Xavithai, Clos Pons, Turrons Vicens, Mel Alemany, Aszende, New Class, Royal Lleida, Alessa, Sercotel, Fruits Aragonés, Punt d’Estudi, MGS Seguros, Molnar Fruits, Fundación la Caixa, destacando en nuestro sponsor principal: Playchic.

 

Muchas gracias a todos por el apoyo, por acompañarnos y hacerlo posible.

¡El año que viene volvemos!

Enlace a todas las fotos del evento

 

Publicat
el 05-05-2022
comparteix...
Últimes notícies
Hem començat l’any amb molt bon peu. Amb tots els bons propòsits de cara a l’any que comença, hi afegim tres notícies d’especial importància per al nostre sector. D’una banda s’avança amb la Llei del Tercer Sector, Llegir més
Gràcies a la FUNDACIÓ INOCENTE, INOCENTE i a la seva convocatòria de 2023 d’Ajuda a Projectes Assistencials, hem pogut incrementar els dispositius i materials tecnològics específics que permeten la participació activa de l’alumnat i milloren les seves capLlegir més
Us parlem del Programa de Respir Familiar que ofereix l'Associació AREMI a les famílies de les persones usuàries dels serveis de l'entitatLlegir més
Gràcies a la Fundación ONCE i la seva convocatòria del Pla de Prioritats 2022, hem pogut seguir renovant una part de l’equipament necessari per a l’estimulació sensorial i el desenvolupament i expressió motriu tant dels alumnes de l’escola com Llegir més

El nostre Facebook

Visita el nostre Youtube